Logo_bar_bruis

Bij Bar Bruis

IS ER BIJ BAR BRUIS EEN SPEELTUIN?

Kinderen bij Bar Bruis

“Is er bij Bar Bruis een speeltuin?” Deze vraag krijgen wij met regelmaat. En ons antwoord is altijd volmondig “Ja, wij hebben de tofste speeltuin die een kind zich maar kan wensen!”.

Bar Bruis is een plek waar ook jonge gezinnen welkom zijn. De veilige, verkeersluwe ligging maakt dat het een plek is waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Naast Bruis ligt een mega speelweide met heuvels, klimbomen, boomstammen, strobalen, en een poel om kriebelbeestjes in te zoeken of gewoon lekker door de modder te waden. Iedere ouder zal het kunnen beamen, tevreden kinderen staat garant voor tevreden ouders.

Dus laat je ouders maar lekker saai op het terras zitten, terwijl jij de speelweide induikt. Hutten bouwen, hier mag het. Klimmen en klauteren over boomstammen, je verwonderen over kriebelbeestjes, je lekker vies maken in de poel…. Hier mag het allemaal!

Ook binnen is er voor jullie van alles te doen. Er is een duplotafel, stiften en papier en er is van alles te zien in het bezoekerscentrum.

‘RIDE YOUR LIFE’

Fietsers bij Bar Bruis

Prachtige toertochten, loodzware hellingen, uitdagende trainingen of gewoon recreatief fietsen, als wandel en Re-CYCLE bar zijn wij graag jullie welverdiende rustpauze.


Wij zijn een fietsvriendelijke bar. Niet alleen omdat we gelegen zijn tussen de knooppunten 35 en 39 van het fietsroutenetwerk en op de verbinding van de blauwe / rode MTB route van Kampenhout met de groene van Kortenberg. Maar vooral ook omdat…

 

  • je binnen mag in je vuile fietskleding
  • je bij ons kan douchen
  • wij ook lokale bieren serveren, omdat we weten wat je nodig hebt na een intensieve fietstocht
  • wij heerlijke eerlijke gerechten serveren maar ook gewoon een lekker vettige snack
  • we twee grote terrassen hebben
  • we een zee aan fietsparking hebben
HIKING IS THE ANSWER, WHO CARES WHAT THE QUESTION IS!

Wandelaars bij Bar Bruis

Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door de diversiteit aan planten en dieren in de Groene Vallei. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de Groene Vallei heeft altijd iets in petto. Zo zijn er 8 uitgestippelde en bewegwijzerde routes die je langs de mooiste plekjes van de Groene Vallei leiden.

 

Tijdens deze wandelingen kan Bar Bruis dienen als vertrekpunt of als een intermezzo. Het Silsombos is het hele jaar door betoverend mooi, maar zeker in de prille zomerzon, als duizenden bosorchideeën en meters hoge reuzenpaardenstaarten ontluiken. Ga op zoek naar de zwarte madame of de mooiste picknickplaats midden in het Silsombos.

 

Die Zwarte Madam is trouwens ook 1 van onze lokale speciaalbieren die je kan drinken na je tocht door dit bos. Proef ze zeker eens!

Heb je een vraagje, wil je reserveren, je eigen Bar Bruis? Stuur ons een berichtje en we antwoorden zo snel mogelijk.

Ons een bezoekje brengen?

woe-zondag 11-18h en op vrijdag tot 22u.

Voor groepen is de abdij 7 op 7 geopend.

Enkel tussen kerst en oud en nieuw sluiten wij 2 weken de deuren.

Zeker zijn van je tafeltjes?

Follow us

On Instagram

Logo_bar_bruis