Logo_bar_bruis

Uw eigen bruisende evenement?

Je eigen Bar Bruis

We hebben reeds diverse feestjes mogen ontvangen in Bar Bruis. Dit kan zowel tijdens de reguliere openingsuren als na sluitingstijd. Tijdens de openingsuren kan afhankelijk van de groepsgrootte een tafel in Bruis worden gereserveerd, een deel van ons terras, of de bovenzaal wordt voor u gereserveerd.

 

Na sluitingstijd kan de gehele bar worden gebruikt voor uw evenement. Denk hierbij aan een uitgebreid diner in uw privé-restaurant of een feestje waarbij de bestaande tafeltjes aan de kant gaan en plaats maken voor statafels en een dansvloer.


In samenspraak met u bekijken we in welke vorm het feestje gegoten wordt.

je_eigen_bar_bruis
IMG_6927 groot
vergaderen_bar_bruis

Inspirerend vergaderen in het groen

Het bezoekerscentrum beschikt over een ruime en lichte vergaderzaal op de eerste verdieping die geschikt is voor vergaderingen, trainingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten. Doordat het bezoekerscentrum centraal  gelegen is tussen Brussel, Antwerpen en Leuven is de locatie goed bereikbaar.  Er is ook een ruime parking voorzien.

De ruimte en de omliggende natuurgebieden vormen een relativerende en inspirerende plek die aanzet tot een frisse kijk op zaken. De ideale basis voor het vinden van nieuwe inspiratie en het organiseren van een effectieve meeting.

De vergaderzaal is voorzien van een beamer met projectiescherm, een flip-over en diverse vergadertafels en stoelen die in de gewenste opstelling kunnen worden opgesteld. Tevens is er een kleine zithoek aanwezig en een kleine open keuken.
Meer informatie kunt u vinden op de website: natuurpunt Groene Vallei
Info en reserveringen voor de zaal: bc.groenevallei@natuurpunt.be

Tijdens de vergadering wordt naar gewenst de catering voorzien vanuit Bar Bruis. Geen thermoskoffie voor u maar een lekker cappuccino of verse koffie met een stukje gebak erbij. Een eventueel ontbijt, lunch, vieruurtje of diner, kunt u zowel in de vergaderzaal zelf als in de huiselijke sfeer van Bar Bruis nuttigen. Kies voor een gezond en verkwikkend ontbijt. Of liever een lunch met een verse soep en broodjes, de zomer inluiden met een BBQ of juist de dag afsluiten met een borrel en bourgondische snacks in onze sfeervolle bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

IMG_6927 groot
vergaderen_bar_bruis

Bruisende kinderfeestjes

Zeg nu zelf, een kinderfeestje is toch het beste moment van de verjaardag! We hebben al diverse kinderfeestjes mogen vieren bij Bar Bruis. Wij versieren de bovenzaal en verzorgen de catering zodat de jarige Job en zijn ouders / grootouders enkel nog hoeven te genieten.
Met zoveel vriendjes als je maar wilt kun je je hier naar hartenlust uitleven. En fijn voor papa en mama is dat de modderschoenen niet thuis binnen hoeven 😊.

Wat houdt een bruisend kinderfeestje in? Opnieuw zijn er verschillende mogelijkheden. Kom even langs of neem gerust contact met ons op.  Enkele van de voorbeelden zijn:

 

Kinderfeestje naar eigen invulling
U huurt de bovenzaal van Bar Bruis voor een dagdeel; ochtend / middag of avond, en kunt zelf verdere invulling geven aan het feestje. Uiteraard versieren wij ook de zaal voor de jarige en kan u opteren om het feestpakket van € 12,50 per kind erbij te nemen zodat u zich van de catering niets hoeft aan te trekken.

 

Natuurrijk Kinderfeestje
Hier wordt het feestje uitgebreid met een wandeling en diverse spelletjes. Uiteraard is er eerst ruimte voor iets lekkers en het geven van cadeautjes. En daarna zal een échte Natuurpuntgids de kinderen en ouders/grootouders mee op pad nemen voor een interactieve natuurwandeling.  Onderweg wordt er van alles uitgelegd over de natuur en de beestjes die er leven. Uiteraard afgewisseld met leuke spelletjes. De wandeling duurt ongeveer 1.5 à 2 uur.

Kostprijs? U betaalt € 50,- voor de natuurgids (komt volledig ten goede van Natuurpunt!) en het €12,50 per kind voor het feestpakket.  Naar wens kan de bovenzaal worden gehuurd voor € 90,-.

 

Sportief Kinderfeestje
Bij het sportief kinderfeestje wordt het feestje uitgebreid met een tennisinitiatie. Op de tennisvelden achter Bar Bruis maak je kennis met deze sport gedurende 1,5 uur in een toffe spelvorm. Na het eten van iets lekkers en het geven van de cadeautjes worden de kinderen door een officiële tennisleraar geëntertraind 😉 op de tennisbaan.
Kostprijs? € 50,- voor de tennisleraar, € 90,- huur van de bovenzaal en € 12,50 euro per kind voor het feestpakket.

 

Maar wat is er precies allemaal inbegrepen in het feestpakket van € 12,50?*

  • 2 flesjes frisdrank naar keuze
  • Onbeperkt kannen grenadine of water
  • Croque uit het vuistje, 3 american pancakes, of hotdog
  • Zakje chips of raket ijsje
 

*Indien u of het feestvarken nog andere wensen heeft, dan kan dat uiteraard besproken worden.

 

bar_bruis_kinderfeestjes_3
bar_bruis_kinderfeestjes_2
bar_bruis_kinderfeestjes_1
koffietafel

Koffietafel

Soms moeten we helaas ook afscheid nemen van een dierbare. 

 

Dit doe je het beste helemaal op je eigen manier! Mocht Bar Bruis passen bij jullie manier dan maken we daar heel graag ruimte voor vrij. 

 

Zo kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw familielid, vriend of geliefde. 

 

Dit zal zeker met een lach en een traan gepaard gaan, maar hopelijk denkt u daarna toch terug op een hele fijne dag.

koffietafel

Heb je een vraagje, wil je reserveren, je eigen Bar Bruis? Stuur ons een berichtje en we antwoorden zo snel mogelijk.

Ons een bezoekje brengen?

woe-zondag 11-18h en op vrijdag tot 22u.

Voor groepen is de abdij 7 op 7 geopend.

Enkel tussen kerst en oud en nieuw sluiten wij 2 weken de deuren.

Zeker zijn van je tafeltjes?

Follow us

On Instagram

Logo_bar_bruis